مقایسه رویکرد ثبات عصبی عضلانی پویا و بریس شکمی بر کمر درد مزمن افراد بزرگسال

مقایسه رویکرد ثبات عصبی عضلانی پویا و بریس شکمی بر کمر درد مزمن افراد بزرگسال

دسته بندی:
برچسب: , , ,

670 بازدید

معتبرترین فروشگاه

پویا کتاب یکی از معتبرترین فروشگاه‌های تخصصی علوم ورزشی است که توانسته با فعالیت بیش از 10 ساله خود اعتماد عموم جامعه علمی-ورزشی کشور را به خود جلب کند.

بالاترین کیفیت محصولات

بالاترین امنیت خرید

خرید و دانلود آنی

پشتیبانی بسیار سریع

پایان نامه با عنوان «مقایسه رویکرد ثبات عصبی عضلانی پویا و بریس شکمی بر کمر درد مزمن افراد بزرگسال» که همان عنوان خارجی A Comparison of Dynamic Neuromuscular Stabilization and Abdominal Bracing on Pain in Adults with Chronic Low Back Pain: A Case Report است. با استفاده از رویکردهای جدید در تحقیقات می‌توان به دستاوردهای جدیدی در به دست آوردن نتایج ارزنده کسب کرد.

زبان پایان نامه انگلیسی می‌باشد.

حجم فایل : 1MB

تاریخ: 2017

ویرایش : 1

فرمت: PDF

دانشگاه: AZUSA PACIFIC UNIVERSITY

صفحات: 81

نویسنده: Hannah Ross

توجه داشته باشید این پایان نامه به صورت PDF اورجینال است.

مقایسه رویکرد ثبات عصبی عضلانی پویا (DNS) و بریس شکمی (abdominal bracing) بر کمر درد مزمن افراد بزرگسال: (گزارش موردی)

این پژوهش به بررسی اثربخشی ثبات عصبی عضلانی پویا (DNS) در مقایسه با بریس شکمی به عنوان یک روش درمانی جایگزین، در کاهش درد بیماران بزرگسال مبتلا به کمر درد مزمن می‌پردازد.

کمردرد دومین بیماری ناتوان کننده در ایالات متحده و یکی از دلایل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است و تخمین زده می‌شود که با افزایش سن جمعیت جهان، افزایش قابل توجهی خواهد داشت.

درمان‌های سنتی فیزیکی برای کمر درد مزمن شامل درمان‌های دستی و تمریناتی است که با تاکید بر ثبات، تقویت و کشش عضلاتی که از وضعیت متعادل خود خارج شده‌اند، انجام می‌شود.

بریس شکمی (abdominal bracing) یک روش پذیرفته شده برای فراهم آوردن ثبات ناحیه کمر محسوب می‌شود که از طریق تسهیل انقباضات شکمی موجب تقویت عضلات ناحیه مرکزی بدن (core) می‌شود.

از طرف دیگر، وجود ارتباط اساسی بین کمردردهای مزمن و اختلال عملکرد سیستم عصبی مرکزی (CNS) مشخص شده است. بنابراین رویکردهای درمانی که به سیستم عصبی مرکزی می‌پردازند احتمالاً تاثیر بیشتری در بازگرداندن عملکرد و کاهش درد داشته باشند.

رویکرد ثبات عصبی عضلانی پویا (DNS) به دنبال رفع این اختلالات و بازگرداندن ثبات ناحیه مرکزی بدن (Core) می‌باشد که شامل بازگرداندن الگوهای حرکتی CNS با کمک تنفس دیافراگمی و به کارگیری عضلات Core و عضلات ناحیه کمری (Lumbar) است تا از این طریق فشار داخل شکمی (IAP) را افزایش داده و با تنظیم مناسب مفاصل، ثبات مطلوبی را از طریق حرکت فراهم آورد.

در ارتباط با پیچیدگی‌ها و اثرگذاری ثبات عصبی عضلانی پویا (DNS)، نظریات متعددی وجود دارد و مقالات آموزشی نیز به این موضوع پرداخته‌اند اما تا کنون هیچ یک از مطالعات تحقیقاتی و ادبیاتی موجود، رویکرد DNS را به عنوان رویکردی برای مبحت کمردردهای مزمن مورد بحث قرار نداده اند.

کتاب پیشنهادی

اوج تمرینات آماده‌سازی برای والیبال

فهرست کتاب شامل:

پیشنهادهای دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up